Info Eikens Metaal

Info

Met ruim 25 jaar ervaring is Eikens-Metaal een jong, groeiend en flexibel bedrijf dat gespecialiseerd is in metaalbewerking.

Met onze verspaantechniek produceren wij onderdelen van hoge kwaliteit. Wij vervaardigen onderdelen exact volgens uw specifieke wensen, precies zoals u verwacht.

Indien nodig staan we 24/7 ter beschikking om mechanische onderdelen binnen een zo kort mogelijke leveringstermijn te produceren.

Naast CNC draai- en freeswerk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vakkundig advies over de materiaalkeuze en ontwikkeling van uw product, of het nu gaat om het ontwerpen van een prototype, naar serie productie, reparaties of om het draaien of het frezen van enkele onderdelen op maat. U kunt altijd rekenen op onze ondersteuning en advies. Juist doordat wij tot in de kleinste details met u meedenken, zijn wij in staat u een passende oplossing te bieden tegen een concurrerend tarief.

Korte lijntjes, korte levertijden. Verder bewerken wij verschillende metaalsoorten( staal, assenstaal, hardverchroomde as, rvs, aluminium, brons en messing) en ook vele soorten kunststof bewerken en verspanen. Sinds 2016 een erkend leerbedrijf en aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie.

Indien u meer informatie wenst kunt u ons contactformulier invullen en nemen we zo spoedig mogelijk contact me u op.

Contact

Contact

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.